Vi dekker bordet og gjør lunsjen klar. Når lunsjen er over dekker vi av, vasker opp og setter frem frukt.

Det å komme til et ferdigdekket lunsjbord er positivt for alle. Det skaper god stemning, det er miljøskapende og det vil forbedre produktiviteten.

Vi handler inn ferske brødvarer og pålegg, kaffe, te, juice, melk og andre friske råvarer, og kan lage en smakfull salat eller suppe. Vi tilpasser selvsagt også maten til personer med matintoleranser og allergier (gluten, laktose, m.m)

Vi har flere ulike sammensetninger, basert på dine preferanser:

  • Standard lunsj
  • Oppgradert lunsj
  • Skreddersydd lunsj
  • Frukt og grønt

Standard lunsj

Vår standard lunsj er en innholdsrik men rimelig lunsjordning. Denne løsningen passer for dere som ikke ønsker å bruke arbeidstid på innkjøp, oppdekking og rydding etter lunsj, og samtidig vil ha noe som er ferskere, friskere og mer variert enn matpakken hjemmefra.

Standard lunsj inneholder:

  • Variert og sunt brød/knekkebrød + margarin. Brødet kan leveres ferdig oppskåret.

  • Eksempel på typer pålegg hver dag: enkle og rimelige kjøtt- og fiskepålegg, hel gulost/brunost, smøre- og kremoster syltetøy, leverpostei, italiensk salat, majones, kaviar. Tomat/agurk/salat/paprika.

  • Juice, melk, kaffe, te.


Oppgradert lunsj - Bestselger

En er mer innholdsrik en «Standard lunsj» og med mer eksklusive råvarer og mer varierte brødvarer.

«Ekstra Fredagsmeny.»: Her varierer vi eksempelvis mellom karbonader, kokte egg, fiskekaker, omelett, og kyllingvinger som et tillegg til den ordinære lunsjen. 

Eksempel tilleggsinnhold: 

  • Laks, egg/eggerøre, roastbiff og skinkestek
  • Ulike typer juice og smoothie

Skreddersydd lunsj

Vi skreddersyr lunsj etter deres ønske og behov. Her kan du velge mellom alt fra varm gourmetlunsj levert 5 dager i uken til en helt enkel smørelunsj en gang pr. uke.

Er behovet for spesialmat, (gluten, laktose eller andre intoleranser) så tilpasser vi menyer og leveranser i forhold til dette.


Frukt og grønt

Dette er et sunt og spennende alternativ som mellommåltid. «Frukt og grønt» kurven kan inneholde epler, pærer, bananer, druer, minigulrøtter, cherrytomater, reddiker, sukkererter og nøtter.

Ønsker dere jobbfrukt med masse spennende innhold uten å være avhengige av redskaper for å behandle det, er dette fruktkurven for dere!

Det blir satt frem frisk frukt etter lunsj. Som en tommelfingerregel anbefaler vi 1 kg frukt pr. person i uken.

 


Kokk-med-logo-på-arm.jpg

En uforpliktende samtale.

 

De fleste jobber starter med en prat om ønsker, behov og muligheter. Ring oss på tlf: 56340700 eller få en uforpliktende samtale med oss:

Vi skaper gode miljø hvor mennesker trives, gjennom ren lidenskap for kantine og service.