Inkludert i leveransen leverer og etterfyller vi alt du trenger 

brakke.jpg

Våre patruljebiler utfører renhold på over 200 anleggsbrakker hver dag.

Vår brakkerenholdstjeneste er  «all Inclusive» der vi i tillegg til renhold, leverer og etterfyller alt kunden trenger av dispensere, stativer og artikler som håndtørkepapir, avfallsekker, poser, håndsåpe, håndrens og håndkrem.

Vask av arbeidstøy

I forbindelse med brakkerenholdet kan vi tilby vask og reparasjon av arbeidstøy med egen hente- og bringeservice. Vi har egne avdelinger for vask- og renseritjenester. Vi vasker, henter og leverer arbeidstøy til fast avtalt frekvens.

Matteservice - redusering av smuss

Vi kan også tilby utskiftsmatter med en byttefrekvens tilpasset ditt behov. I spesielt belastede områder, slik som ved innganger og resepsjonsområder, dras det store mengder smuss med inn i bygninger. Ved å benytte utskiftsmatter er det mulig å fjerne store deler (80%) av smussen.


Gjennom det samarbeidet som har vært de siste 13-14 årene har Byggrengjøring (nå Mr. Clean) vist seg som en samarbeidspartner som er seriøs, fleksibel og smidig, og som leverer kvalitet i alle ledd.

Mr. Clean bistår UCO med nedvask av rigg, daglig riggvask, er kontraktspartner ved riggleveranser og daglig renhold i våre lokaler.
— Svein Ove - Avdelingsleder UCO

Har du spesielle behov løser vi det meste på en god måte for deg. 

Beskrivelse av arbeidsomfang vil alltid være tilpasset deres bedrift og være en del av en eventuell renholdsavtale.


En uforpliktende samtale.

 

De fleste jobber starter med en prat om ønsker, behov og muligheter. Ring oss på tlf: 56340700 eller få en uforpliktende samtale med oss:

 

Vi skaper gode miljø hvor mennesker trives, gjennom ren lidenskap for renhold og service.