• Renhold utført med høy kvalitet og fokus på detaljene.

  • Smilende  og kompetente fagfolk med høyt servicenivå.


Vi utfører fasaderenhold for alle typer bygg.  

-tilpasset-profil.jpg

Når dine kunder opplever ditt bygg for første gang er det et første inntrykk av deres bedrift og deres tjenester. Det er derfor viktig at bygget ser rent og pent ut, i tillegg til vedlikeholdseffekten naturligvis.

Fasaden blir til enhver tid utsatt for vær, vind og slitasje, og trenger både rengjøring og vedlikehold. Vi har lang erfaring med renhold av alle typer fasader og kan tilby tjenester som holder fasaden på din eiendom ivaretatt og pen.

I henhold til gjeldende lover har våre medarbeidere dokumentert opplæring og nødvendige sertifisering i:

  • Liftkurs
  • Kurs i vaskeheissystemer
  • Varsling og sikring av arbeidsområdet.
  • Fallsikringskurs.

Metoder og utstyr som sparer miljøet for unødig påkjenning. 

Vi er opptatt av miljøet, og vi har fokus på metoder, utstyr og kjemi som sparer miljøet for unødvendig påkjenning. Derfor bruker vi blant annet høytrykkspylere med varmtvann, noe som gir besparelse på tid og kjemi. I tillegg gir det generelt et bedre resultat enn hva man får med lavere trykk.

Ved bruk av varmtvann oppnår man altså fordeler for miljøet, en stor økonomiske gevinst, og til slutt: varmtvann gir en god vaskeglede.


En uforpliktende samtale.

 

De fleste jobber starter med en prat om ønsker, behov og muligheter. Ring oss på tlf: 56340700 eller få en uforpliktende samtale med oss: